Ons aanbod

Binnen onze doelstellingen Groei, Ontspanning & Kracht kan je beslissen hoe je begeleidt wil worden. In groep of individueel. Alles in ons aanbod draagt de aspecten van Groei, Ontspanning & Kracht in zich. De indeling die we maken is als kader. Het gaat erom hoe jij je ingang vindt. Welkom met alles in alles. Heb je vragen neem gerust contact op.

 
IMG-20200912-WA0007.jpg

In groep

In een groep heb je de stimulans en de ambiance van het groepsgebeuren. Binnen de groep zetten we in op differentiëren naar jouw niveau waar mogelijk. Binnen het menu Kalender kan u klikken voor extra info, prijzeninfo en inschrijven voor je gewenste workshop. 

 
IMG_20200920_154929.jpg

Individueel

Individueel werk leent zich om maximaal af te stemmen op jouw grenzen en behoeften. Elke trainer werkzaam binnen ons team is bereid individueel binnen zijn vak te werken met jou. Een individuele sessie duurt tussen 1 uur en anderhalf uur. De prijzen liggen tussen 60 en 90 euro. Het exacte bedrag deelt de trainer/therapeut met u mee. Neem contact op via mail of telefoon met de desbetreffende trainer/therapeut. De lijst met contactgegevens vindt u bij het menu Over