druppel%20op%20gras_edited.jpg

Groei & Ontwikkeling

Een plant heeft voedingstoffen, water en licht nodig. Een mens heeft méér nodig. Als mens blijft een lichaam in een natuurlijke groei. Ervaren dat je je eigen groei kan beïnvloeden, zicht hebt op waar je groei belemmerd wordt, geeft groter WélZijn. 


Ontwikkeling is de cocon die jou om-wikkelt en te klein wordt, veranderen. Het is contact maken met je diepte en rijkdom, plaats geven aan je proces van bewustzijnsverruiming. Het leven vraagt soms nieuwe manieren van leven, denken en handelen. Iets nieuw proeven of leren of onderhouden wat jou dient kan je bij WélZijn en Beweging tijd en ruimte geven.

Wil jij wat je voelt inzetten om kleur te geven aan je leven? Is wat je voelt, beleeft en denkt overweldigend en zoek je meer rust in die veelheid? De weg naar gezondheid, vrijheid en blijheid kent geen plafond of bodem. Emotioneel Lichaamswerk is voor iedereen nuttig. Het is een methode om steeds vrijer en blijer te worden.

Meer informatie

Eye Movement Desensitisation Reprocessing helpt bij klachten als stress, schaamte, angst, depressie, slecht zelfbeeld, slaapprobleem, vermijdingsgedrag. EMDR leidt ertoe dat je de emotionele lading verliest bij de herinnering aan een nare ervaring zodat het minder pijnlijk wordt om aan die gebeurtenis terug te denken.

Deze vorm is enkel mogelijk via individuele sessies bij Veerle Bovyn.

Meer informatie

Wil jij op een krachtige manier opkomen voor jezelf in respect voor anderen? Wil je leren écht te luisteren naar jezelf en anderen? Wil je leren omgaan met onprettige gevoelens? Wil je leren ontdekken wat belangrijk is voor jezelf en de andere en van daaruit liefdevolle en krachtige keuzes maken?

Meer informatie

Kabouteryoga

Dit is een speelse yogavorm voor kinderen. De yogaoefeningen zijn afgestemd op kinderen en de meerderheid ervan verwijst naar de planten- en dierennamen. De kindjes gaan samen op weg en leren elkaar begrijpen. Spelenderwijs start elke les met een kort moment van aandachtig zitten op een kussentje. Daarna zijn er spelenderwijs ademhalingsoefeningen, een speelse opwarming ter voorbereiding op een aantal yogaoefeningen. Aan het einde van de les is er een ontspannings-momentje, liggend op het yogamatje met een gezellig dekentje om warm te blijven.

Familieopstelling

Opstellingen helpen inzicht te krijgen in de plek die we in de familie of een organisatie innemen, en de vele thema’s die daarmee verbonden zijn.